„Hrvatska u malom“ ukrasne poklon vrećice

Štogod mislili o tome da odijelo čini čovjeka, ili ne, mi znamo da svaki poklon ili proizvod, bilo da se radi o maslinovom ulju ili finom domaćem siru, zaslužuje decentno pakiranje.

Kako skupocjeni proizvod ne bi završio u improviziranim plastičnim vrećicama, novinskom papiru ili nečemu još kreativnijem, izradili smo visokokvalitetne poklon ukrasne vrećice s hrvatskim turističkim motivima, namjenjene širokom krugu malih butiga, vinoteka, suvenirnica, poklon galerija, turističkih agencija…svima koji poklanjanju ili prodaju hrvatski proizvod.

Vrećica je poruka

Za uspjeh je potrebno ulagati u promotivni materijal, čega je svjestan svaki poduzetnik. Sredstva promocije biraju se prema vrsti posla i komunikaciji koja se želi predstaviti. Reklama je neizostavni dio svakog poduzeća, velikog i malog jer mogu utjecati na odluku kupca. Stoga nije čudno da su važan dio marketinške taktike.

Sredstva kao rokovnici, kemijske, kalendari, šalice, privjesci za ključeve, kape, letci, brošure i slični materijali, nisu više tako popularni. Svi ih proizvode i kupci im više ne pridaju pažnju, već ih trpaju u ladice gdje ostaju zaboravljeni. Zato je važno osmisliti nešto sasvim drugačije, nešto novo što će privući pažnju.

Vrećice kao turistički promotivni proizvod

HR020
Vrećica: HR020
23,5 x 39 x 8 cm
HR021
Vrećica: HR021
23,5 x 39 x 8 cm

Vrećice mogu biti puno više od običnih proizvoda za prijenos stvari. Potrebno im je samo udahnuti malo života i one će dobiti potpuno novu funkciju. Naime, dobro dizajnirana vrećica pretvara se u pravi reklamni brend, koji će privući kupce. Tako stvarate novu percepciju o proizvodu i poduzeću kod svojih kupaca jer vrećice predstavljaju povoljno, pouzdano i snažno promotivno sredstvo u poslovanju.

Ukrasne poklon vrećice s pravim izborom motiva je svakako nešto što svako poduzeće mora imati jer se dio uspjeha krije u ovim naizgled bez značajnim proizvodima. Takve vrećice su oku ugodne i stvaraju osjećaj kako je kupljeno nešto posebno. Također će ih većina i dalje koristiti, a ne baciti. Pogotovo ako je riječ o posebnim i jedinstvenim motivima kao što turistički dijelovi Lijepe naše.

Umjesto prodaje suvenira u običnim vrećicama, veću promociju hrvatskog turizma kao i svog poduzeća postići ćete ako kupac uz suvenire dobije poklon vrećicu s hrvatskim motivima.  Upotrebom raznih materijala, kreativnim dosjetkama i dugogodišnjim iskustvom možemo izraditi male “hodajuće reklame” i na taj način doprinijeti uspješnijoj promociji i prodaji proizvoda i usluga.

Ukoliko želite ukrasne promotivne vrećice s vlastitim dizajnom, slobodno nam se obratite na info@akta.hr.

Ponuda vrećica „Hrvatska u malom“

Ukoliko želite ukrasne poklon vrećice „Hrvatska u malom“ spremili smo vam tri paketa po promotivnim cijenama:

Model: HR020
23,5 x 39 x 8 cm
paket cijena po komadu cijena paketa
HR020 25 7,56 kn 189,06 kn
50 6,81 kn 340,63 kn
100 6,44 kn 643,75 kn
Model: HR021
23,5 x 39 x 8 cm
paket cijena po komadu cijena paketa
HR021 25 7,56 kn 189,06 kn
50 6,81 kn 340,63 kn
100 6,44 kn 643,75 kn

Cijene uključuju PDV i dostavu na području RH. Ponuda traje do isteka zaliha.
Ukoliko ste zainteresirani za veće količine pošaljite upit na info@akta.hr kako bismo vas kontaktirali ponudom.

Tehničke karakteristike vrećica:

Vrećice su visokokvalitetne, čvrste i zasigurno će doprinjeti zadovoljstvu kupca. Vrećice su izrađene od 150 g. kunsdrucka, tiskano u coloru, sjajno plastificirane, ojačane na dnu i pod ručkom. Ručka je od pletenice u odgovarajućoj boji. Pakiranje je po dezenu (HR020 ili HR021).

Naručite ukrasne poklon vrećice „Hrvatska u malome“

Odaberite paket Artikl

Količina


Podaci za dostavu i račun
Ime i prezime:
Adresa za izdavanje računa:
Poštanski broj za izdavanje računa:
Grad za izdavanje računa:
Adresa dostave:
Poštanski broj:
Grad:
Kontakt broj:
Email:
Tvrtka: - za tvrtke koje žele R1:
OIB – za tvrtke koje žele R1:
Napomena: