O nama

Akta je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki specijalizirana isključivo za proizvodnju vrećica.

Od osnivanja 1991. godine, izuzetnu važnost pridajemo razvijanju tehnoloških procesa, usavršavanju tehnika i praćenju svjetskih trendova na tom području.

Upotrebom raznih materijala, kreativnim dosjetkama i s puno truda nastaje proizvod koji će zaokružiti svaki Vaš marketinški projekt, promotivnu akciju, sajam, konferenciju, poslovno darivanje...

Bilo da se radi o poklon vrećici, promotivnoj vrećici, korporativnoj vrećici... sa sigurnošću i predanim radom u vrlo kratkom roku možemo odraditi cijelu «priču».

Kako je proizvodnja vrećica većim dijelom «hand made» proizvod, možemo se pohvaliti da smo od svojih početaka do danas proizveli više od 20.000.000 malih unikata.

Tim profesionalaca, ljudi predani svom poslu, savjesno i odgovorno već više od 20 godina snabdijeva obrtničke radnje, poklon galerije, parfumerije, trgovačke lance i velike korporacije.

Ukratko, trebate li promovirati novi proizvod, reklamirati tvrtku, udovoljiti kupcu ili darivati poslovne partnere... na pravom ste mjestu da to i kvalitetno odradite!!!